CSAPATMUNKA

Az együttműködések eredményeként megvalósuló tevékenységek koordinálása nagyszerű feladat lehet. A közös siker inspirál és minden résztvevő számára megadja az előrelépés lehetőségét. Tréningjeinkkel az ilyen sikerekhez szeretnénk hozzájárulni. Legyen szó kis, közepes vagy nagy szervezetek munkatársainak együttműködéséről vagy több partnercég, partner szervezet kollégáinak közös munkájáról, a munkában résztvevő emberek alapvető mozgatórugói, működési mechanizmusai közösek.

LEADERSHIP
MOTIVATION
ENGAGEMENT

Az viszont, hogy egy-egy ilyen együttműködésben milyen szerepben veszünk részt változhat. A felsőoktatásban szerzett ismeretek általános alapjai mellett minden új szerepbe került munkatárs érez bizonytalanságokat, hiányosságokat, sok esetben tanácstalan. Ha a szakmai háttér rendelkezésre is áll, a munkatársak koordinálásához kötődő készségek, ismeretek fejlesztése szintén hozzájárul a sikeres közös munkához. Ezek hiánya viszont megnehezíti a hatékony együttműködést, adott esetben akár ez lehet a kudarc oka is.

CHANGE MANAGEMENT
TIME MANAGEMENT
STRESS MANAGEMENT

Együttműködés fejlesztő és vezetőfejlesztő tréningjeink során ügyfeleinkkel és a tréningek résztvevőivel konzultálva, közösen dolgozzuk ki az egy-egy munkahelyzetet leghatékonyabban támogató módszereket, illetve a tréningeket megelőző előkészítő workshopok eredményei alapján teszünk javaslatot a tréningek pontos, testreszabott tartalmára.

Tel.:   +36 70 20 60 121

9027 Győr, Nagysándor József u. 31.

Email:
liceumkukacliceumponthu_trnsprnt_wht.png

1117 Budapest, Budafoki út 97.

9730 Kőszeg, Posztó u. 1.