top of page
Anchor 3
Haladó EXCEL konzultáció

A konzultáció időtartama: 12 óra; 3 alkalom, nem egymást követő munkanapokon; alkalmanként 4 óra

A résztvevők száma: 3 fő

A résztvevők egy marketing ügynökség munkatársai, akik részben konkrét Excel alapú kihívásaikhoz kerestek segítséget, másrészt szerették volna, ha a jövőben a hasonló feladatokat már önállóan is meg tudták volna oldani.

A konzultáció előkészítése során a résztvevőkkel együttműködve néztük át a kihívást jelentő adatmenedzsment feladatokat, majd a konzultációs alkalmak során konzulensünk, előkészített feladatrészek, félkész példák segítségével, a résztvevőkkel együtt vette át azokat a lépéseket, amelyek a megoldáshoz vezettek. A tudás elmélyítése érdekében ezután a résztvevőknek számukra előkészített, az eredetihez hasonló feladatokat kellett megoldaniuk önállóan.

 

A konzultáció során olyan témákat érintettek mint:
» Munka több munkalappal. Adatkezelés, mozgatás munkalapok között

» Számolt, vagy átvett adat cellába vitele

» A cella formátumból adódó problémák

» Ismétlődések eltávolítása

» Műveletek a keresés eredményeivel, összegző táblák

» Pivot táblák

Anchor 2
PREZI képzés

A képzési program során összesen öt tanfolyamot szerveztünk az EGIS Gyógyszergyár Zrt. budapesti és vidéki dolgozói részére.

A testreszabott tanfolyamok során a résztvevők prezentációihoz tartozó vizuális támogatásainak elkészítéséhez kötődő képességeket, készségeit fejlesztettük.
A tanfolyamok:
» PREZI tanfolyam; 8 fő; 16 óra; 2 nap, két egymást követő munkanapon

» "Story telling by data" jellegű prezentációk vizuális támogatása Powerpoint-tal; 12 fő; 16 óra; 2 nap, két egymást követő munkanapon

» Prezentáció technikák fejlesztése, prezentáció módszertan fejlesztés "Story telling by data" alapokon; 14 fő; 16 óra; 2 nap, két nem egymást követő munkanapon

» Haladó Powerpoint tanfolyam; 9 fő; 16 óra; 2 nap, két egymást követő munkanapon

» eLearning tananyagok készítése, a Powerpoint használata eLearning tananyagok készítésének támogatásához; 14 fő; 8 óra; két alkalom, két nem egymást követő munkanapon; alkalmanként 4 óra.

Anchor 1
POWER BI képzés

A tanfolyam időtartama: 24 óra, 3 nap, két egymástkövető munkanap + 1 nap. A résztvevők száma: 12 fő

A résztvevők Magyarország talán legnagyobb szolgáltató központjának (SSC) munkatársai, két kompetencia központ dolgozói.

A testreszabott képzés előkészítése:

» Az első lépésben a képzés alapvető céljának meghatározása történt a képzés résztvevőinek vezetői, illetve a HR osztály munkatársának közreműködésével.

» Ezt egy előkészítő workshop követte, melynek során a résztvevőkkel együtt:

      . dolgoztuk ki a képzés rész céljait

      . pontosítottuk a számukra releváns szakmai területeket, témákat

      . néztük át, hogy milyen input anyagok állnak rendelkezésre, illetve milyen konkrét eredmények születhetnek a képzés végére

      . beszéltük át, hogy ki hogyan tud hozzájárulni a képzés testreszabásához.

» A képzést megelőzően a résztvevők olyan helyzetleírásokat, elvárásokat, megoldandó példák leírásait küldtek el emailben, amelyeket trénerünk bedolgozott a testreszabott képzés tematikájába.

» A megrendelő cég munkatársai a képzés előkészítéséhez, illetve megtartásához egy olyan dummy adatbázist bocsájtottak rendelkezésünkre, ami az éleshez hasonló (régi) adatokat tartalmazott.

Az így megvalósult képzés során olyan feladatok mentén történt a tudásátadás, tudásmegosztás, amelyek konkrétan kötődtek a résztvevők napi munkájához.

bottom of page