top of page
BritishFlagVintageCircle150.png
GermanFlagCircrcle150.png
ItalianFlagCircle150.png
RussianVintageCircleFlag_250.png
2989087.jpg
3556960.jpg
Dijazas_kek.png
CircleOnlineStudentWebinarParticipant.pn
fun_kek_1.jpg
OnlineNyelviKepzesek

Online nyelvi képzések

A nyelvi képzések azok közé tartoznak, amelyek esetén az online tanítás-tanulás könnyen és hatékonyan kivitelezhető. A képzéseken való részvételhez egy olyan számítógép szükséges, amely rendelkezik internet kapcsolattal, kamerával és mikrofonnal. A legtöbb laptop számítógép ilyen.
Nyelvi képzéseink is testreszabottak. A képzés előkészítéseként felmérjük a résztvevő(k) pillanatnyi tudásszintjét és közösen határozzuk meg az elérendő nyelvi célokat. Vannak esetek, amikor egy konkrét célt szeretnénk elérni, pl. hogy egy vezető beosztású munkatárs angol nyelven is olyan szinten tudjon prezentálni, hogy idegen nyelvű prezentációjának, kommunikációjának szintje megfelelő színvonalon tudja reprezentálni cégét. Olyan helyzetek is vannak, amikor a résztvevők általában szeretnék idegen nyelvi kommunikációjuk színvonalát fejleszteni.

Az előkészítés eredményeként teszünk javaslatot a nyelvi képzés időtartamára, gyakoriságára, illetve ez alapján tudjuk meghatározni a képzés árát is.

HomeOffice 3.jpg
HogyanKeszitjukElo
Hogyan készítjük elő

A kapcsolatfelvételt követően egy kötetlen beszélgetés formájában átbeszéljük, hogy az érdeklődő a nyelvtanulással milyen célt, célokat szeretne elérni, illetve hogy ehhez milyen fejlesztési módszer lenne a legideálisabb. Ez alapján teszünk javaslatot arra, hogy egyéni vagy kiscsoportos képzésben vegyen részt, hogy milyen gyakorisággal, milyen időtartamban kerüljön sor a nyelvórákra, illetve hogy a nyelvórák közötti időben milyen és mennyi önálló munka lenne célravezető.
Az első képzési alkalom ingyenes. Ennek során egyrészt áttekintjük a képzés megvalósításának technikai és egyéb feltételeit, másrészt a résztvevő(k) megismerkedik a tanárral és ízelítőt kap a tanítási-tanulási módszerekből.

Birthprep.online 2.jpg
Általános
nyelvi készség fejlesztés

A nyelvtanulás különböző kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó szakaszaiban járó résztvevők számára.

Nyelvvizsga
Speciális nyelvhasználati
felkészítés
helyzetekre való felkészítés

Érettségire, alap-, közép- vagy felsőfokú állami nyelvvizsgára felkészítés. TOEFL, TOEIC, ECL, TELC, EUROEXAM, IELTS, Origó.

Jellemzően munkahelyzetekhez kötődő nyelvhasználati helyzetekre való célspecifikus felkészítés. Pl.

» prezentálás, tárgyalás, csoport moderálás

» személyes-, videó-, telefon interjú

» tréneri-, oktatói-, egyéb szakmai pozícióhoz kötődő nyelvi helyzetekben való helytállás.

QA-Student.png
AltalanosSpecialis
MennyibeKerul
Mennyibe kerül?

A képzések ára függ attól, hogy a képzés kis csoportos vagy egyéni, illetve attól, hogy a tanár részéről a képzés támogatása, személyes, vagy online. Az ár meghatározása a képzési mód függvénye, ezért azt a kapcsolatfelvétel és az első egyeztetés során határozzuk meg.

MitolErdekes
Mitől érdekes?

A nyelvtanulás akkor megy a legkönnyebben, akkor a leghatékonyabb, ha a tanuló azt hasznosnak és érdekesnek találja. Ezért mindent megteszünk azért, hogy képzéseinket minél inkább a résztvevők igényeire, érdeklődési körére tudjuk szabni. Vannak olyan tanulók, akik számára a tudomány nyelve a legkönnyebben megfogható, megjegyezhető, mások számára a filmek, a divat vagy a gasztronómia a legvonzóbb. Minden készség fejlesztése esetén megtaláljuk azokat a nyelvi eszközöket, videókat, hangfelvételeket, szövegeket, amelyek leghatékonyabban szolgálják a nyelvi készségek fejlesztését.

online_tasting.jpg
bottom of page