top of page

Adatkezelés SQL segítségével felhasználóknak

Adatkezelés Microsoft SQL Management Studio segítségével tanfolyamunkat olyan szakembereknek ajánljuk, akik a munkájuk során előforduló adatkezelés során eljutottak arra a szintre, amikor az adatok relációs adatbázisokban történő kezelése már elkerülhetetlen. Az adatok Excel-be történő ki exportálása és Excelben történő kezelése majd vissza importálása az SQL adatbázisba nagyobb adatállományok esetén...

Hogyan készítjük elő

A tanfolyamok előkészítése során oktatóközpontunk kollégája és ügyfelünk munkatársai...

(szintfelmérés, testreszabás, feladatok, képzési módszertan, utánkövetés)

Tematika

Egy - egy konkrét tanfolyam esetében az előkészítés során alakítjuk ki a képzés esetében releváns tematikát.

Egy példán keresztül szeretnénk bemutatni, hogy az SQL tanfolyami téma lista alapján milyen testreszabott tematika készül el.

Témalista

Példa tematika

Adatkezelés Microsoft SQL Management Studio segítségével tanfolyam
PwrBI

Adatkezelés Microsoft SQL Management Studio segítségével tanfolyamunkat olyan szakembereknek ajánljuk, akik a munkájuk során előforduló adatkezelés során eljutottak arra a szintre, amikor az adatok relációs adatbázisokban történő kezelése már elkerülhetetlen. A nagyobb szervezetek esetében gyakori, hogy a szervezetük által kezelt adatokat Microsoft SQL adatbázisokban tárolják. Az adatok Excel-be történő ki exportálása és Excelben történő kezelése majd vissza importálása az SQL adatbázisba nagyobb adatállományok esetén lassú és nehézkes. Az SQL Management Studio segítségével az adatkezelés egy olyan szoftver felületen keresztül történik, ami a haladó Excel felhasználók számára nem idegen.

 

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a Micrsoft SQL Management Studio szoftverrel, annak funkcióival, illetve a szoftver segítségével elvégezhető adatkezelési megoldásokkal. A képzés során áttekintjük az adatbázis kezelés azon ismereteit, melyek elengedhetetlenek a szoftver hatékony használatával megvalósuló adatkezeléshez.

bottom of page