top of page
ÁR
IDŐTARTAM

Képzéseink időtartamára Ajánlatkérőinkkel egyeztetve, a képzési igény alapján teszünk javaslatot. A tanfolyamok hossza jellemzően 4-8-16-24-32 óra.
Egy-egy képzési alkalom hossza jellemzően 4-8 óra.

FINANSZÍROZÁS

Az oktatóközpontunk által szervezett tanfolyamok, regisztrált képzések formájában támogathatók pályázati finanszírozással.


A képzések finanszírozására Microsoft Oktatási Előny (SA Software Assurance) voucherek is felhasználhatók.

Tanfolyamaink jellemzően testreszabottak. Egy-egy konkrét képzés árát Ajánlatkérőnkkel egyeztetve határozzuk meg.

Az ár függ a képzés témájától, időtartamától, időbeosztásától és a résztvevők számától.

Hogyan készítjük elő

A tanfolyamok előkészítése során oktatóközpontunk kollégája és ügyfelünk munkatársai...

(szintfelmérés, testreszabás, feladatok, képzési módszertan, utánkövetés)

MS SA
Microsoft oktatási előny kuponok

SA (Software Assurance vouchers)

Az SA (Sofware Assurance) voucherek olyan oktatási kuponok, melyeket a Microsoft licenceket Frissítési Garancia program keretében vásárló cégek kapnak. Ha az Önök cége rendelkezik Microsoft licencekkel, akkor a kuponokat oktatóközpontunkban beváltva 'ingyenesen' vehetnek részt képzéseken. További részletek  

TanfSzervzMdszrtn
Hogyan készítjük elő

A tanfolyam SZERVEZÉS módszertana

 

Az alábbiakban olvashatóak azok a képzésszervezési módszerek, melyek segítenek abban, hogy a képzéseket ügyfelünk igényeinek megfelelően alakíthassuk ki. Azt, hogy a felsorolt módszerek közül melyeket alkalmazzuk,, ügyfelünkkel egyeztetve határozzuk meg.

 

A tanfolyamok előkészítése során oktatóközpontunk kollégája és ügyfelünk munkatársai:

A KÉPZÉSI PROGRAM MEGTERVEZÉSE

  • Egy megbeszélés során körvonalazzák a képzés alapvető céljait, illetve a rendelkezésre álló időtartamot.

  • Oktatóközpontunk tájékozódik a résztvevők munkafolyamatai során használt funkciókról, feladatokról.

A SZINTFELMÉRÉS

  • Ezek alapján készítjük el, szabjuk testre igény és szintfelmérő módszerünket (a feladat komplexitásától, illetve a résztvevők számától függően lehet személyes interjú, papír alapú feladatmegoldós felmérés vagy web alapú feleletválasztós felmérés)

  • Az igény és szintfelmérés során megkérdezzük a tanfolyam leendő résztvevőit, hogy munkájuk során mely területeken szeretnének fejlődni, milyen témákban néznek szembe kihívásokkal. Kérjük őket, hogy a tanfolyam előkészítésének részeként osszanak meg velünk olyan feladatokat, példákat, munkahelyzeteket, amikkel problémájuk volt. 

 

A TEMATIKA

  • Oktatóközpontunk munkatársának és ügyfelünk munkatársának egyeztetése eredményeképp készül el egy teljes témalista alapján a tanfolyam testre szabott tematikája úgy, hogy az kifejezetten a cégnél használt műveletekhez szükséges pontokat tartalmazza

  • Ügyfelünk munkatársával egyeztetve átnézzük a legjellemzőbb munkafolyamatokat, ez alapján tervezi meg oktatónk a tanfolyam feladatait, tesz javaslatot egy-egy munkafolyamat lehető leggyorsabb, leghatékonyabb elvégzési módjára

  • A tanfolyam során kiadott feladatok a cégnél használt munkahelyzetekhez kötődő példákhoz hasonlóak összeállításával, felhasználásával készülnek el.

A KÉPZÉSEK SORÁN HASZNÁLT MÓDSZERTAN

A résztvevők egy-egy munkafolyamat hatékony elvégzésével kapcsolatban:

  • kiegészítik, frissítik azokat az alapismereteiket, amik szükségesek egy-egy új módszer használatához,

  • konkrét rövid feladatok segítségével értik meg, próbálják ki az új módszert,

  • majd egy-egy komplexebb feladat segítségével integrálják az új ismeretet meglévő ismeretrendszerükbe.

UTÁNKÖVETÉS

Floor walking: hasznos módszer az ismeretek elmélyítésére. A tanfolyamot követő 1-2 hét után oktatónk, ügyfelünk telephelyén tölt fél-egy napot, melynek során egy-egy tanfolyami résztvevőnek lehetősége van arra, hogy munkaasztalánál, az oktatóval személyesen egyeztetve tekintsenek át olyan feladatokat, melyek szerepeltek a tanfolyam tematikájában, de amelyek használata során, a képzés után a résztvevő továbbra is nehézségekbe ütközik.

TanfInfoKapcsolat
bottom of page