top of page

Powerpoint

A Powerpoint a prezentációk vizuális támogatásának svájci bicskája. A szükséges készségek birtokában, segítségével készíthetünk egészen egyszerű, de mutatós, frappáns vizuális támogatást vagy akár a videó színvonalat megközelítő, reklám spot szintű komoly kreatív munkát is. Mégis, a legtöbb üzleti környezetben szereplő diasor magán viseli a klasszikus powerpoint hibákat: unalmas, egysíkú, ötletmentes, tele szöveggel, olvashatatlanul apró adatokkal...

Hogyan készítjük elő

A tanfolyamok előkészítése során oktatóközpontunk kollégája és ügyfelünk munkatársai...

(szintfelmérés, testreszabás, feladatok, képzési módszertan, utánkövetés)

Tematika

Egy - egy konkrét tanfolyam esetében az előkészítés során alakítjuk ki a képzés esetében releváns tematikát.

Egy példán keresztül szeretnénk bemutatni, hogy a Powerpoint téma lista alapján milyen testreszabott tematika készül el.

Témalista

Példa tematika

PPTreszletes
Powerpoint képzéseink

A Powerpoint a prezentációk vizuális támogatásának svájci bicskája. A szükséges készségek birtokában, segítségével készíthetünk egészen egyszerű, de mutatós, frappáns vizuális támogatást vagy akár a videó színvonalat megközelítő, reklám spot szintű komoly kreatív munkát is. Mégis, a legtöbb üzleti környezetben szereplő diasor magán viseli a klasszikus powerpoint hibákat: unalmas, egysíkú, ötletmentes, tele szöveggel, olvashatatlanul apró adatokkal.

 

Powerpoint tanfolyaminkat olyan szakembereknek ajánljuk, akik munkájának része, hogy prezentációkat készítenek (maguknak vagy munkatársuk számára), előadásokat tartanak vagy készítenek elő. Testreszabott képzéseink során a kezdőtől a szuperhaladóig minden csoport számára ajánljuk a hatékony és látványos prezentációk elkészítéséhez szükséges képességek és készségek elsajátításának lehetőségét.

bottom of page