top of page

Prezi

A Prezi elhozta a végfelhasználók számára azokat a prezentációszerkesztési, megjelenítési módszereket, amelyek korábban a fejlesztők privilégiumai voltak. Segítségével alapszintű felhasználói ismeretek birtokában is emlékezetes látványos vizuális támogatásokat készíthetünk prezentációkhoz. Legyen szó egy komplex termék- vagy szolgáltatás portfolió...

Hogyan készítjük elő

A tanfolyamok előkészítése során oktatóközpontunk kollégája és ügyfelünk munkatársai...

(szintfelmérés, testreszabás, feladatok, képzési módszertan, utánkövetés)

Tematika

Egy - egy konkrét tanfolyam esetében az előkészítés során alakítjuk ki a képzés esetében releváns tematikát.

Egy példán keresztül szeretnénk bemutatni, hogy a Prezi téma lista alapján milyen testreszabott tematika készül el.

Témalista

Példa tematika

PreziReszltes
Prezi képzéseink

A Prezi elhozta a végfelhasználók számára azokat a prezentációszerkesztési, megjelenítési módszereket, amelyek korábban a fejlesztők privilégiumai voltak. Segítségével alapszintű felhasználói ismeretek birtokában is emlékezetes látványos vizuális támogatásokat készíthetünk prezentációkhoz.

Legyen szó egy komplex termék- vagy szolgáltatás portfolió face-to-face jellegű értékesítési bemutatásáról, ezekhez kötődő szakmai képzések megtartásáról vagy a hagyományos értelemben vett prezentációk képi támogatásáról, a Prezi egy rendkívül hatékony eszköz tableten és kivetítve is.

Az új módszerek és lehetőségek (és egyben a buktatók) útvesztőjében való eligazodást, illetve a tanulási folyamat felgyorsítását segítik képzéseink.

Prezi tréningjeink szervezése során megrendelőnkkel egyeztetve alakítjuk ki a konkrét tanfolyam tematikáját, hogy az a lehető legmegfelelőbb legyen a tanfolyam résztvevői számára.

A tematika tartalma, illetve a tréning forgatókönyve függ:

a résztvevők előzetes tapasztalataitól,
konkrét igényeiktől,
illetve a rendelkezésre álló időtartamtól.

A téma listában szereplőkön kívül igény esetén (illetve ha rendelkezésre áll a szükséges idő) a tematika tartalmazhatja:

  • a résztvevők által korábban készített Powerpoint, Prezi vagy Keynote prezentációk elemzését, átdolgozását

  • a tréning során kidolgozott komplex feladatok bemutatását, azok elemzését

  • a házi feladatok bemutatását, elemzését

 

Javasoljuk, hogy a Prezi képzés tréningnapjai lehetőség szerint ne egymást követő munkanapokra essenek, illetve hogy a résztvevők a tréning napok között önállóan, a kiadott házi feladatok kidolgozásának segítségével mélyítsék el a megszerzett ismereteket. Ez a Prezi esetében különösen fontos ahhoz, hogy a résztvevők a tréning után képesek legyenek önállóan elkészíteni színvonalas Prezi-jeiket.

bottom of page