top of page

A számítógépkezelés alapjai

A számítógépkezelés alapjai tanfolyamunk abban segít tanfolyami résztvevőinknek, hogy ha vannak olyan feladatok az irodai munka során, amelyeket nem értenek tisztán, amiket nem vagy csak nehezen, lassan vagy nem optimálisan tudnak megoldani ne érezzék magukat elveszve. Türelmes és gyakorlott oktatóink, trénereink segítenek abban, hogy a számítógép használat alapvető és kevésbé alapvető elvárásai ne jelentsenek rémálmot többé...

Hogyan készítjük elő

A tanfolyamok előkészítése során oktatóközpontunk kollégája és ügyfelünk munkatársai...

(szintfelmérés, testreszabás, feladatok, képzési módszertan, utánkövetés)

Tematika

Egy - egy konkrét tanfolyam esetében az előkészítés során alakítjuk ki a képzés esetében releváns tematikát. Egy példán keresztül szeretnénk bemutatni, hogy a számítógépkezelés alapjai téma lista alapján milyen testreszabott tematika készül el.

Témalista

Példa tematika

SzgepAlpok
A számítógépkezelés alapjai

Azoknak a szervezeteknek a száma, amelyek az általuk végzett munka támogatására nem használnak számítógépet mára nullára redukálódott. Minden üzlet esetében szükség van kisebb nagyobb mértékben számítógépek használatára.

Ami nem változik, hogy mindig vannak olyanok, akik a számítógépek használatát könnyűnek találják és olyanok, akik nem.

Ami változik, az a számítógép használata során szükséges feladatok köre. Volt idő, amikor az irodai környezetben történő számítógép használat nem jelentett sokkal többet, mint az írógép egy modernebb verziójának kezelése, ma viszont a számítógéppel támogatott üzleti folyamatok szerteágazó tevékenységeinek elvégzésére használjuk ezeket a gépeket.

Azoknak a felhasználóknak a száma, akik számára a számítógép kezelésének legalapvetőbb lépései is problémát jelentettek közel nullára csökkentek, de számukra a jelen kor elvárásai újabb kihívásokat hoztak.

Régen:

Céges levelek megírása szövegszerkesztővel.

Fájl keresése, megnyitása, módosítása, mentése a saját számítógépen.

Egér kezelés.

...és még sorolhatnánk.

Ma:

Szöveg kezelés különböző szoftverekkel (doc, pdf, web oldalak, vállalatirányítási rendszer).

Fájlok megosztása felhő alapú hálózatokban, szinkronizálás, verziókezelés.

Desktop, laptop, tablet, mobil.

A számítógépkezelés alapjai tanfolyamunk abban segít tanfolyami résztvevőinknek, hogy ha vannak olyan feladatok az irodai munka során, amelyeket nem értenek tisztán, amiket nem vagy csak nehezen, lassan vagy nem optimálisan tudnak megoldani ne érezzék magukat elveszve. Türelmes és gyakorlott oktatóink, trénereink segítenek abban, hogy a számítógép használat alapvető és kevésbé alapvető elvárásai ne jelentsenek rémálmot többé.

bottom of page