top of page

Microsoft Word képzések

A szövegszerkesztés az irodai munka alappillére, A WORD szövegszerkesztőt az alapvető dokumentumok, szerződések, ajánlatok, levelek elkészítésén túl sok esetben használják olyan dokumentumok elkészítésére is, mint körlevelek, egyszerűbb céges kiadványok vagy termék ismertetők, folyamatleírások stb. ...

Hogyan készítjük elő

A tanfolyamok előkészítése során oktatóközpontunk kollégája és ügyfelünk munkatársai...

(szintfelmérés, testreszabás, feladatok, képzési módszertan, utánkövetés)

Tematika

Egy - egy konkrét tanfolyam esetében az előkészítés során alakítjuk ki a képzés esetében releváns tematikát.

Egy példán keresztül szeretnénk bemutatni, hogy a Word téma lista alapján milyen testreszabott tematika készül el.

Témalista

Példa tematika

MSWordKepzesek
Microsoft Word képzések

A szövegszerkesztés az irodai munka alappillére, A WORD szövegszerkesztőt az alapvető dokumentumok, szerződések, ajánlatok, levelek elkészítésén túl sok esetben használják olyan dokumentumok elkészítésére is, mint körlevelek, egyszerűbb céges kiadványok vagy termék ismertetők, folyamatleírások stb.

Ezek a dokumentumok egyrészt az üzleti környezet írásos kommunikációját, illetve az üzletvitel adminisztrációját szolgálják, másrészt viszont az üzletfelek ezeken a dokumentumokon keresztül kapnak benyomást egymásról. Egy hanyagul elkészített megrendelő rossz hírét viheti cégünknek, míg egy szép, jól olvasható és modern dizájnnal elkészített dokumentum bizalmat épít. Word tanfolyamaink a tabulátorok, táblázatok megfelelő használatától kezdve, a dokumentum részek védelmén vagy az aktív mezők használatán át a profi dokumentum tárakig minden szinten szolgálja a bizalom gerjesztő dokumentumok elkészítéséhez szükséges tudás átadását. 

bottom of page