top of page

Infografikák

Irodai környezetben nem ritka helyzet, hogy az általunk készített dokumentumot részben...vagy egyáltalán nem olvassák el azok, akiknek szántuk. Valljuk be őszintén, hogy időnként velünk is előfordul, hogy nincs időnk elolvasni a nekünk szánt dokumentumokat. Hogyan érhetnénk el mégis, hogy a célszemély legalább a mondanivalónk lényegét lássa, megértse, emlékezzen rá.
Egyre gyakoribb üzleti környezetben is, hogy mondanivalónk lényegének kommunikálása során a vizuális kommunikáció eszközeihez fordulunk...

Hogyan készítjük elő

A tanfolyamok előkészítése során oktatóközpontunk kollégája és ügyfelünk munkatársai...

(szintfelmérés, testreszabás, feladatok, képzési módszertan, utánkövetés)

Tematika

Egy - egy konkrét tanfolyam esetében az előkészítés során alakítjuk ki a képzés esetében releváns tematikát.

Egy példán keresztül szeretnénk bemutatni, hogy a Infografikák téma lista alapján milyen testreszabott tematika készül el.

Témalista

Példa tematika

Infografikak
Infografika képzések

Irodai környezetben nem ritka helyzet, hogy az általunk készített dokumentumot részben...vagy egyáltalán nem olvassák el azok, akiknek szántuk. Valljuk be őszintén, hogy időnként velünk is előfordul, hogy nincs időnk elolvasni a nekünk szánt dokumentumokat.

Hogyan érhetnénk el mégis, hogy a célszemély legalább a mondanivalónk lényegét lássa, megértse, emlékezzen rá. Egyre gyakoribb üzleti környezetben is, hogy mondanivalónk lényegének kommunikálása során a vizuális kommunikáció eszközeihez fordulunk.
 

HASZNÁLJUNK INFOGRAFIKÁT!

Egy-egy új kezdeményezés, projekt, stratégiai időszak előtt a terv esszenciáját mutathatjuk be egy emlékezetes infografika segítségével. Vagy a folyamat során kiválóan alkalmas lehet az előrehaladás, a részeredmények és a még hátralévők szemléltetésére is. De ha csak egyszerűen szeretnénk ha a kezdeményezésünk emlékezetes nyomot hagyna a döntéshozókban, érintettekben, akkor is érdemes rászánnunk az időt, energiát. Kiváló eszköz a változás menedzsment támogatására is.

bottom of page