top of page

Office 365 képzések

Office 365 tréningünkkel különböző célcsoportok, különböző igényeinek szeretnénk megfelelni egy-egy testreszabott tréning tematika segítségével.

Hogyan készítjük elő

A tanfolyamok előkészítése során oktatóközpontunk kollégája és ügyfelünk munkatársai...

(szintfelmérés, testreszabás, feladatok, képzési módszertan, utánkövetés)

Tematika

Egy - egy konkrét tanfolyam esetében az előkészítés során alakítjuk ki a képzés esetében releváns tematikát.

Egy példán keresztül szeretnénk bemutatni, hogy az O365 téma lista alapján milyen testreszabott tematika készül el.

Témalista

Példa tematika

O365Kepzesek
Office 365 képzések

Az Office 365 a korábbi Office verzióktól eltérően, követve az informatika világának változásait a hagyományos telepített office modulok (Word, Excel, Outlook, stb.) mellett felhő alapú megoldást is elérhetővé tesz számunkra, melynek használatához elegendő egy internet böngésző (pl. Internet Explorer, Chrome vagy Firefox), nincs szükség telepített szoftverekre.

Ez az új szoftvercsomag tele van hasznosabbnál hasznosabb újdonságokkal, mégis gyakori, hogy a felhasználók csak a gépeikre feltelepített, már megszokott szövegszerkesztőt és táblázatkezelőt indítják el és nem használják ki az O365 csomagban megkapott új, innovatív és szintén nagyon felhasználóbarát megoldásokat.

Pedig több olyan új modul is megjelent a csomagban, amivel a Microsoft más ismert szolgáltatók alkalmazásai mellett szeretne alternatívát kínálni felhasználóinak egy egységes Office csomagban. A felhő technológia segítségével dokumentumaink, táblázataink, Illetve fájljaink kezelése is lehetővé válik mobil eszközeinkről, tabletünkről, telefonunkról is.

Office 365 tréningjeinkkel a legkülönbözőbb célcsoportok (nagyvállalati felhasználók; különböző cégeknél dolgozó csapat tagokból álló munkacsoportok; mikro vállalatoknál dolgozó kis csapatok), változatos igényeinek is megszeretnénk felelni egy-egy testreszabott tréning tematika segítségével. Az alábbiakban olvasható témalista az alapvető modulokhoz kötődő alapismereti tréning tematikájának kialakításához szolgálhat kiindulási pontként.

O365 tréningjeink során nem egy-egy modul (pl. a WORD vagy az EXCEL) használatával foglalkozunk, hanem az O365 rendszer újdonságait tekintjük át, megértve, kipróbálva és alkalmazva a felhő szolgáltatás nyújtotta előnyöket a résztvevők munkája során használt helyzeteket szimuláló környezetben. A résztvevők az alap modulokhoz kötődő készségek elsajátítása után, a rendelkezésükre álló licensz típustól függően, tovább léphetnek olyan  modulok használatának irányába, mint a OneNote, megosztott naptárak, Sway vagy akár a Sharepoint Online, a Sites vagy a Planner.

bottom of page